Hvem er jeg?

Jeg er født i 1964 og har fire skønne børn – tre voksne drenge og en voksen plejedatter – jeg er mormor/farmor til 4 børnebørn.

Livet som plejefamilie sluttede i 2014.

Jeg er fraskilt.

Jeg er helårsbader, elsker at danse, læser mange bøger – både fag- og skønlitteratur – og så har jeg tiltrådte vandrestøvler.

Jeg har en grunduddannelse som Socialpædagog (1992) og har i mange år været offentlig ansat med fokus på familiearbejde og individuelle samtaleforløb. Derudover har jeg Diplomuddannelse i Socialt Arbejde (2005). Jeg er Certificeret ID-Psykoterapeut (2016) og Medlem af Psykoterapeutforeningen – MPF. Jeg har erfaring og uddannelse i behandling senfølger efter seksuelle overgreb i barn-/ungdom, i behandling af reaktioner på chok og traumer – SE-metode (Somatic Experience) samt EMDR-teknik fra Chok Release. 

Uddannelserne er et udtryk for min egen livsproces med personlig og faglig udvikling. Sammenholdt med mange års erfaring i socialt arbejde, livet som plejefamilie og min egen private livserfaring, kan jeg tilbyde dig optimal støtte i den proces, du står i – både som individuel person, par, familie og plejefamilie. Jeg er Integral Psykoterapeut fra ID-Academy og er derfor uddannet til at tage mig godt af hele dig, intet udelades, og er den spirituelle verden vigtig for dig, så snakker vi også ind i det.

Jeg arbejder frivilligt som Psykoterapeut i Kvisten – en forening, der tilbyder gratis psykoterapi til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barn-/ungdommen – læs evt. mere på www.Kvistene.dk  

Jeg modtager jævnligt supervision og også sparring med kollegaer.

Tavshedspligt er en selvfølge.

Kontakt mig gerne for yderligere information.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Kærligst fra Gitte